Published On: joi, Dec 15th, 2011

Politia locala in alerta de Sarbatori

Share This
Tags

*Autoritatile brailene atentioneaza cetatenii cu privire la infractiunile ce au loc in preajma sarbatorilor

Politia Locala a aplicat in ultima saptamana mai multe santiuni pentru tulburarea linistii publice, dar si pentru consum de bauturi alcoolice in spatii publice.

“Vreau sa atentionez ca de Sarbatori ne apucam de mancat mai mult, de baut mai mult, si dupa ce facem toate astea incepem sa facem scandal, incepem sa ne certam unii cu altii. Deci deja intr-o saptamana am 11 sanctiuni aplicate de Politia Locala pentru tulburarea linistii publice, mai am 5 persoane amendate pentru ca au consumat bauturi alcoolice in locuri publice neamenajate, si va dati seama ca asta e ca au fost prinsi, si avem 25 de societati comerciale caror li s-au aplicat 14 sanctiuni, amenzi contraventionale, pentru desfasurarea de activitati comerciale necorespunzatoare pe raza municipiului  Braila,” a declarat Aurel Simionescu.

Totodata, comercializarea produselor specifice sarbatorilor de iarna se face doar cu autorizatie, toti comerciantii fiiind in vizorul politiei. “Deci eu atentionez ca acum incep sa se vanda si pocnitori de toate felurile, si brazi de toate felurile, se vand si produse alimentare, sau mai stiu eu ce fel, de toate felurile, si sa nu ne suparam dupa aceea cand, desfasurand un astfel de tip de comert, fie suntem inselati, fie cei care vin cu astfel de produse le au de o provenienta indoielnica, ca sa nu spun altceva, ” a precizat edilul-sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-