Published On: Soare, Dec 18th, 2011

Nemultumit de fotbalisti, Stancu schimba foaia

Share This
Tags

Cu toate ca li s-a atras atentia de foarte multe ori, fotbalistii braileni care sunt nepasatori si care nu se lupta pentru a ajunge titulari risca sa fie liberi de contract. Conditiile de pregatire si salariile la zi nu-i motiveaza pe unii fotbalisti sa faca performanta. Administratia clubului CF Braila are in vedere noi transferuri, tinta lor fiind locurile 2 sau 3.

“La fotbal suntem in faza tatonarilor privind transferurile, o sa ne despartim de o parte din jucatori, cei care de obicei sunt rezerve, nu putem sa tinem oameni care nu ne sunt de folos si care nu inteleg ca este o competitie intre jucatori ca sa ajungi titular. Tintim locul 2, 3, nu mai vrem locul 6, vrem mai sus. Sunt cu salariile la zi fotbalistii, au conditii de pregatire, asa ca brailenii asteapta performanta de la sport,” a declarat presedintele Gheorghe Bunea Stancu.

Chiar daca nu sunt pregatiti pentru divizia A, jucatorii lui Ion Viorel reprezinta imaginea orasului si sunt datori brailenilor sa transforme investitiile in rezultate. (A.N)

Comentarii

comentariu

About the Author

-