Published On: mar, Dec 6th, 2011

Neglijenta proprietarilor le-a “mistuit” bunurile

Share This
Tags

Garda de interventie Faurei a intervenit ieri pentru limitarea si lichidarea a doua incendii de vegetatie uscata în orasul Faurei si satul Dedulesti, comuna Mircea Voda. Fiind o perioada in care oamenii isi fac curatenie in gospodarii prin incendierea vegetatiei uscate, astfel de urmari au loc din cauza neglijentei proprietarilor, care fie scapa de sub control focul, fie il lasa nesupravegheat. Împrejurarea care a dus la producerea celor doua incendii de ieri a fost focul în aer liber lasat nesupravegheat, arzand vegetatie uscata pe o suprafata de cca. 400 mp.

Tot ieri, in cursul serii, garda de interventie Insuratei a intervenit pentru stingerea unui incendiu la locuinta lui Dumitru A. din localitate. Proprietarul a dat foc la resturi vegetale, a lasat focul nesupravegheat si au ars aproximativ 600 kg coceni de porumb, iar simultan, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Ion R. din municipiul Braila.

Împrejurarea care a dus la producerea incendiului din oras a fost amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile fata de mijloacele de încalzire.

In niciunul dintre incendii nu s-au inregistrat victime omenesti, ci doar pagube materiale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-