Published On: mar, Dec 6th, 2011

Moastele Sf. Ierarh Nicolae, in pelerinaj la Braila

Share This
Tags

*Persoanele private de libertate s-au rugat la moastele Sf. Ierarh Nicolae

In fiecare an, brailenii il serbeaza pe 6 decembrie pe Sf. Ierarh Nicolae, patronul spiritual al orasului. Ieri, mii de credinciosi s-au adunat la Biserica Sf. Nicolae din municipiu pentru a se ruga la moastele acestuia. Totodata, Penitenciarul Braila a fost martorul unui eveniment istoric si spiritual, astfel cu ocazia pelerinajului de la Braila al moastelor Sfantului Ierarh Nicolae – facator de minuni, prin bunavointa Arhiepiscopiei Dunarii de Jos si cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Dr. Casian Craciun- a fost posibil ca mana binefacatoare a Sfantului Ierarh Nicolae sa poposeasca pentru cateva ore in mijlocul persoanelor private de libertate.

Detinutii au participat la o slujba religioasa, dupa care Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop Dr. Casian Craciun, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, a adresat cateva cuvinte si indrumari in special persoanelor private de libertate, cat şi cadrelor Penitenciarului Braila, momentul fiind urmat de un mic concert de colinde sustinut de corul Capelei Penitenciarului Braila.

Cu aceasta ocazie toate persoanele private de libertate prezente au beneficiat de daruri duhovnicesti din partea Arhiepiscopiei Dunarii de Jos.

Comentarii

comentariu

About the Author

-