Published On: mar, Dec 6th, 2011

Mircea Diaconu a demisionat de la conducerea Teatrului Nottara

Share This
Tags

Senatorul PNL Mircea Diaconu a inregistrat pe data de 30 noiembrie la Biroul Permanent al Senatului o scrisoare prin care isi prezinta demisia din functia de director al Teatrului Nottara.

In scrisoare, parlamentarul si actorul Mircea Diaconu precizeaza ca i-a prezentat Primarului General al Capitalei cererea de incetare a delegatiei de manager al Teatrului inca din data de 24 noiembrie.

Din spusele senatorului, demisia vine ca urmare a conflictelor pe care acesta le-a avut cu Agentia Nationala de Integritate(ANI), ai carei inspectori sustin ca actorul a savarsit un abuz in serviciu atunci cand si-a ajutat sotia sa obtina un post in cadrul Teatrului, functie pentru care nu era calificata.

Acesta nu este singura situatie controversata dintre ANI si Mircea Diaconu, la inceputul anului institutia sesizandu-se cu privire la faptul ca senatorul se afla in conflict de interese, deoarece incaseaza doua salarii de la stat, respectiv atat cel primit in calitate de senator al Parlamentului Romaniei, cat si remuneratia de la Teatrul Nottara, al carui director este.

Comentarii

comentariu

About the Author

-