Published On: joi, Dec 15th, 2011

Minor cu sindrom DOWN, dat disparut si gasit la marginea satului

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 8.05, dispecerul Inspectoratului de Politie Judetean Braila a fost sesizat, printr-un apel la numarul unic de urgenta 112, de catre D.G. (43 de ani), din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, judetul Braila, cu privire la faptul ca fiul lui in varsta de 9 ani a disparut de la domiciliu.

Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, au efectuat primele verificari si au stabilit ca, in noaptea de 14 spre 15 decembrie a.c., minorul a dormit impreuna cu fratii lui, intr-o incapere invecinata cu dormitorul parintilor, iar dimineata, in jurul orelor 6.50, a plecat in mod voluntar de acasa, parintii necunoscand acest aspect.

Potrivit semnalmentelor oferite politistilor de catre parinti, baiatul are inaltimea de 100 cm, ten deschis, par blond, tuns scurt, deficiente de vorbire si auz, fiind diagnosticat cu sindrom DOWN. Din cate se stie, la data disparitiei era imbracat cu un tricou de culoare verde deschis, cu maneci scurte, pantaloni sport de culoare albastru inchis si era incaltat cu papuci albastri, din plastic.

Politistii Biroului Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a minorului, insa dupa o serie de cautari, copilul a fost gasit in jurul pranzului, la marginea localitatii, intr-un autoturism dezafectat. Minorul a fost reincredintat parintilor, iar masura de urmarire la nivel national a fost revocata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-