Published On: lun, Dec 19th, 2011

Maine se va deschide Oraselul Copiilor!

Share This
Tags

Autoritatile brailene au programat pentru data de 21 decembrie deschiderea oficiala a Oraselului Copiilor, care a fost amenajat in Parcul Monument. Evenimentul va unul plin de surprize, iar cel mai asteptat oaspete va fi chiar Mos Craciun, care va veni cu sacul plin de daruri pentru copiii prezenti, ca in fiecare an. El nu va veni singur, ci va fi insotit de un alai de craiese, care il vor ajuta sa imparta daruri celor mici. Primarul Aurel Simionescu a declarat ca rolul lui Mos Craciun va fi jucat de cineva care stie cum sa le vorbeasca celor mici, avand experienta in “meseria” de Mos. “Avem la Braila un *mos specializat*, in acest rol. El este si placut copiilor, stie sa vorbeasca cu ei asa ca este de meserie”, a declarat primarul.

Asadar, oficialii se asteapta ca la deschiderea de maine de la ora 17.00 sa vina in numar mare copii de toate varstele, insotiti de parinti si bunici, atmosfera fiind intretinuta prin poezii si cantece specifice Sarbatorilor de Iarna de catre copii de la Palatul Copiilor. In jurul orei 18.00 Mos Craciun va imparti daruri copiilor care vor participa la eveniment.

Edilul a tinut sa justifice alegerea zilei de 21 pentru inaugurarea Oraselului din Parcul Monument, spunand ca aceasta este cea mai potrivita zi, avand in vedere ca a doua zi este 22 decembrie, Ziua Revolutiei Romane, iar 23 pica intr-o zi de vineri, cand oamenii isi fac planuri pentru sfarsitul de saptamana: “Am stabilit data de 21 decembrie pentru ca 22 decembrie este Ziua Revolutiei Romane, ziua de 23 deja este vineri si fiecare are alte treburi la acel moment”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-