Published On: joi, Dec 15th, 2011

Mai putine cereri de ajutor pentru incalzire decat in anii trecuti

Share This
Tags

*Brailenii nu au bani sa-si plateasca datoriile catre CET dar nu vor nici subventii la incalzire

Mai putin de jumatate din apartamentele care se incadrau in conditiile impuse de programul Guvernamental pentru subventionarea incalziri pe timp de iarna, au depus cererile din timp pentru a beneficia pe toata durata iernii de ajutorul oferit de primarie. “Din cele 10.000 de apartamente, au depus cereri pentru ajutor de incalzire doar 4.796, deci mai putin de jumatate. Si-atunci, am si eu o intrebare: daca ceilalti sunt atat de avuti, de ce nu se platesc datoriile? Si suntem la luna mai, la luna aprilie cu platile,” a precizat edilul Brailei.

Primarul Aurel Simionescu solicita cetatenilor sa ia la cunostinta aceasta posibilitate de a beneficia de aceste subventii pentru a nu exista reclamatii sau nemultumiri. “Desi se spune ca va veni vremea rece si o sa avem nevoie de lemne, bineinteles, mai sunt 242 de tone de lemne de foc nesolicitate. Raman, si probabil ca atunci cand va da zapada, cand va da inghetul, o sa avem reclamatii cu jalba-n protap la ziar, la televiziuni, in fata Primariei, ca ingheata in casa,” a declarat Simionescu in cadrul conferintei de presa saptamanale.

Cei care vor sa beneficieze de ajutorul la incalzire pe toate cele 4 luni de iarna, pot depune pana la data de 20 decembrie a.c., cererile prin care solicita acest lucru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-