Published On: mie, Dec 7th, 2011

Jandarmeria vegheaza asupra sigurantei brailenilor

Share This
Tags

*Echipajele jandarmeriei au executat mai multe misiuni de mentinere a ordinii publice in Braila

Ca urmare a protocoalelor de colaborare sau planurilor comune de actiune, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au executat in ultima saptamana peste 30 de actiuni atat in municipiu cat si in judet.

Jandarmii braileni au executat activitati specifice in comun cu lucratori din cadrul Biroului de Politie T.F. Braila, pentru prevenirea si combaterea fenomenului infractional din sectorul feroviar. Aceste actiuni s-au executat in baza Planului comun de actiune.

Zilnic, efective din cadrul Detasamentului de Interventie al Jandarmeriei Braila,  executa misiuni de mentinere a ordinii publice, prin patrule mixte politie – jandarmerie, in dispozitivul de siguranta publica al Politiei municipiului Braila.

si lucratorii Postului de Jandarmi Lacu Sarat Braila au executat misiuni de mentinere a ordinii publice prin sistemul patrulelor mixte, cu lucratori de politie, pe linia prevenirii infractiunilor in zona Platformei chimice Chiscani, C.E.T-ului si cartierul de locuinte de la Km.10.

In baza Protocolului de Colaborare incheiat cu S.D.E.E. Braila, efective din cadrul Grupei de Supraveghere si ordine publica Insuratei, au actionat in cooperare cu lucratorii S.C. Electrica S.A., pe linia prevenirii sustragerilor de energie electrica si sustragerii componentelor din retelele de distributie a energiei electrice in judetul Braila.

Jandarmii, in cooperare cu lucratori din cadrul S.C. Braicar S.A. Braila, au actionat pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale si a distrugerilor de bunuri din mijloacele de transport in comun.

Pe perioada desfasurarii manifestarilor culturale organizate de primaria Braila in cadrul Proiectului „Braila – locuri, traditii, cultura”, jandarmii braileni au asigurat masurile de ordine publica pe Faleza Dunarii, in cooperare cu lucratori din cadrul I.P.J. si Politia Comunitara Braila.

Efectivele Jandarmeriei s-au implicat si in asigurarea desfasurarii in conditii cat mai bune a competitiilor sportive ce au avut loc la Braila. Echipajele jandarmeriei s-au ocupat de asigurarea ordinii publice din zona Salii Polivalente „DANUBIUS” din Braila, cu ocazia turneului international de handbal feminin, nivel junioare „Cupa 1 Decembrie”, cu participarea reprezentativelor Romania, Danemarca, Polonia si Serbia si efective din cadrul Detasamentului Mobil au asigurat masuri de ordine publica la Sala Sporturilor, cu ocazia desfasurarii partidei de volei feminin dintre echipele C.S. Comision Braila si C.S.M. 2007 Focsani din cadrul Diviziei a-2-a.

Un numar de 40 de jandarmi s-au aflat, la biserica „Sf. Nicolae” cu ocazia manifestarilor religioase, prilejuite de aducerea moastelor „Sf. Nicolae”. Aceasta misiune s-a desfasurat in conditii bune, credinciosii respectand indicatiile fortelor de ordine, iar ca masura de protectia a celor prezenti, jandarmii au instalat inca de la inceput garduri de protectie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-