Published On: vin, Dec 9th, 2011

Inca o tanara data disparuta de la domiciliu

Share This
Tags

In dimineata zilei de joi, 8 decembrie, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a prezentat T.M. (54 de ani), din comuna Frecatei, care a semnalat politistilor ca in ziua de 3 octombrie a.c., fiica sa CIUPIC AYSEGUL, in varsta de 17 ani, a plecat in Spania, iar de la acea data si pana la momentul sesizarii nu a mai luat legatura cu aceasta prin niciun mijloc de comunicare.

Cu ocazia cercetarilor desfasurate de politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale a rezultat ca, in acea zi, sora reclamantei, C.L., din satul Spiru-Haret, judetul Braila, insotita de C.S. (31 de ani), din orasul |andarei, judetul Ialomita, i-au propus sa o lase pe fiica sa sa mearga in Spania, la munca.

In acest sens, T.M. a dat o declaratie notariala, din continutul careia rezulta ca este de acord ca fiica sa minora sa calatoreasca in tarile Comunitatii Europene, cu destinatia Spania, impreuna cu C.S., in vederea angajarii.

La sfarsitul lunii octombrie 2011, mama minorei a fost sunata din Spania de barbatul cu care please fiica sa, care i-a comunicat ca fata a disparut in imprejurari necunoscute de pe teritoriul acestei tari.

Semnalmentele tinerei sunt ca are o  inaltime de 1,50 m, corpolenta slaba, fata ovala, ten inchis, par negru, lung peste umeri, ochi negri, iar ca semn particular prezinta o cicatrice intre sprancene.

Aceasta nu sufera de afectiuni medicale psihice sau cronice, are asupra sa cartea de identitate si certificatul de nastere.

Judiciaristii continua verificarile pentru depistarea sau localizarea disparutei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-