Published On: vin, Dec 9th, 2011

In Braila inca sunt elevi care invata in frig

Share This
Tags

*Unele institutii de invatamant din Braila nu au fost lasate sa-si puna centrale proprii pentru ca CET sa nu piarda cel mai sigur client

Primarul Aurel Simionescu a declarat faptul ca inca nu s-a rezolvat in totalitate problema cu distribuirea agentului termic si ca mai exista inca scoli si gradinite care nu au caldura. “Teoretic s-a rezolvat, practic sunt niste gradinite si 1-2 scoli care sunt pe capat de coloana si in privinta acestora nu s-au finalizat lucrurile. Au adus temperatura la 56°, ar trebui sa fie peste 60° ca sa poata sa fie lucrurile in regula,” a declarat Aurel Simionescu.

Conform edilului sef, acesta a inceput sa i-a masuri pentru ca o asemenea problema, de sistare a caldurii, sa nu mai aiba loc si a informat Consiliul Local ca vor lua o hotarare in ceea ce priveste directia spre care se indreapta CET, in cadrul unei sedinte de Consiliu. “Am, inclusiv in Consiliul Local o informare, am cerut ca CET, sigur din luna ianuarie, sa intre in hotararea de Consiliu pentru a merge pe un anumit drum,” a precizat primarul Simionescu.

Multi directori de scoli brailene afirma faptul ca au vrut sa-si puna centrale proprii dar ca intr-un fel nu au fost lasati deoarece sunt principalii clienti ai CET-ului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-