Published On: mar, Dec 27th, 2011

Gara Brailei modernizata pe banii Guvernului

Share This
Tags

*Dupa 140 de ani de la inaugurare, Gara Brailei intra in 2012 in reabilitare

Statiei de cai ferate Braila, i-a fost alocata suma de 58 de milioane de lei,pentru modernizarea cladirii conform expertizei tehnice, proiect ce se va desfasuira de la inceputul anului 2012.

Reparatia Cladirii CFR Braila va consta in finisari interioare si exterioare dar si inlocuirea instalatiilor electrice, sanitare, termice si de telecomunicatii. Proiectul mai contine si un pasaj subteran ce va ajuta la fluidizarea traficului. Se vor efectua si amenajari pentru cei cu dizabilitati, pentru cei cu mobilitate redusa vor fi facute rampe de acces, dar si pentru toti braileni vor facute locuri de parcare.

Persoanele cu dizabilitati vor avea un ghiseu special, pentru a evita cozile, benzi avertizoare pentru persoanele cu disfunctii de vedere si semnale vizuale pentru persoanele cu disfunctii auditive.

Printre nemultumirile calatorilor braileni s-a numarat intotdeauna si starea dezastruoasa a peroanelor din gara CFR Braila, proiectul cuprinzand si refacerea acestora, in privinta lor nefiind desfasurate niciodata lucrari de modernizare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-