Published On: mar, Dec 20th, 2011

Elena Udrea: Romania nu e pentru oricine

Share This
Tags

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa ca se declara multumita de cresterea numarului de turisti care au vizitat Romania in acest an, sustinand ca toate campaniile de promovare au dat rezultate, iar destinatiile turistice din tara noastra sunt din ce in ce mai cunoscute printre straini.

Astfel, Udrea recunoaste ca cei care decid sa viziteze tara noastra nu sunt atrasi de preturi, care nu sunt foarte mici, ci de locurile deosebit de frumoase, deoarece turismul nostru nu se axeaza pe oferta tentanta de preturi mici, hotelurile fiind pline chiar si la pachete turistice foarte costisitoare.

“Romania nu e o destinatie ieftina, sa spui ca turistii straini au fost atrasi de preturi. Cat timp hotelurile au clienti chiar si la preturile astea, ce poate sa le faca statul? Nimic. Cat timp hotelurile sunt pline, inseamna ca avem turisti care isi permit sa plateasca. Deci de ce un hotelier sa renunte la preturi? Cea mai mare crestere in acest an a fost la hotelurile de cinci stele”, a afirmat Udrea.

Ministrul Turismului a amintit de campaniile de promovare la nivel international, prin emisiuni de profil si documentare despre regiunile romanesti, Elena Udrea mentionandu-l din nou pe Printul Charles, care promoveaza intens zona Transilvaniei ori de cate ori i se da ocazia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-