Published On: mie, Dec 21st, 2011

Elena Udrea a pierdut in fata Liei Olguta Vasilescu

Share This
Tags

Tribunalul Bucuresti a respins recursul inaintat de Elena Udrea in procesul intentat senatorului PSD Lia Olguta Vasilescu, instanta mentinand solutia data de primul judecator, de la Judecatoria Sectorului 5.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a chemat in judecata politicianul PSD in data de 12 martie 2010, printr-o actiune depusa la Judecatoria Sectorului 5, in care a cerut obligarea paratei(Lia Olguta Vasilescu) la plata sumei de 100.000 de lei, pentru prejudiciul moral pe care i l-a adus senatorul in cadrul unei emisiuni de televiziune, cand PSD-ista a acuzat-o pe Elena Udrea ca ar avea legatura cu arestarea primarului Craiovei Antonie Solomon, decizie “survenita” in urma scoaterii de pe piata craioveana a firmelor administrate de Ministrul Turismului.

Instanta de fond a analizat probele din dosar si a dat castig de cauza senatoarei PSD, Elena Udrea(PDL) neavand satisfactia de a primi de la Lia Olguta Vasilescu banii pe care i-a cerut acesteia sub forma de despagubiri civile. Udrea a atacat la Tribunalul Bucuresti solutia data de Judecatorie, instanta de recurs mentinand hotararea atacata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-