Published On: Soare, Dec 4th, 2011

Dosar penal pentru furtul unui tractor

Share This
Tags

In seara zilei de 1 decembrie, B.G., din municipiu, a sesizat politistilor Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani faptul ca S.I., administrator al unei societati comerciale cu profil agricol, i-a sustras un tractor agricol de pe o sola de teren, situata intre Padurea Stejarul si poligonul militar Cazasu, dupa care a plecat cu acesta catre satul Lacu-Sarat.

Politistii au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca la data de 24.03.2011, tractorul apartinand societatii lui S.I. a fost vandut societatii lui D.A., cu punct de lucru in Lacu Sarat, acolo unde a si fost gasit. Cumparatorul achitase doar o parte din bani, avand ca data scadenta 15.04.2011. Intrucat cumparatorul nu a achitat suma datorata pana in prezent, desi vanzatorul a insistat de multe ori pentru a-si recupera banii, l-a determinat pe acesta sa mearga sa ia tractorul pentru a-l forta pe D.A. sa-i plateasca restanta.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt si se continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt, prejudiciul cauzat fiind estimat la valoarea de 9.920 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-