Published On: mar, Dec 20th, 2011

Contrabandistii de tigari, in vizorul autoritatilor

Share This
Tags

*Jandarmii braileni au luat la ochi pietele unde se comercializeaza ilegal tigari fara timbru

In timpul unei actiuni executate in zonele aglomerate ale orasului, jandarmii braileni au depistat doua persoane care comercializau ilegal pachete cu tigari de diferite marci.

Astfel, ieri, in jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmerie a depistat, in Piata Halelor din Braila, o persoana care avea asupra sa 30 pachete cu tigari.

Cea in cauza, L. C., in vârsta de 33 ani, avea tigarile intr-o sacosa din material plastic.

Putin mai târziu, in jurul orei 12.00, o alta patrula a Jandarmeriei Braila l-a depistat si pe sotul femeii, L. F., de 35 ani, in timp ce oferea spre vânzare un numar de 24 pachete cu tigari.

Barbatul in cauza a fost depistat la intersectia strazii scolilor cu Rosiori.

In ambele cazuri, tigarile, unele cu marcaje fiscale de Republica Moldova, altele fara astfel de marcaje, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar persoanelor depistate le-au fost intocmite actele de constatare, sub aspectul savârsirii infractiunii de contrabanda.

In perioada sarbatorilor de iarna, jandarmii vor intensifica actiunile de ordine publica, având in atentie zonele intens circulate, piete, bulevarde, cu scopul de a preveni si combate faptele ce contravin ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-