Published On: Soare, Dec 4th, 2011

Consum de bauturi alcoolice la turneul de handbal

Share This
Tags

Sambata, 03 decembrie a.c., jandarmii care asigurau masurile de ordine publica in zona Salii Polivalente din Braila, au depistat doua persoane care consumau bauturi alcoolice in incinta arenei sportive.

Misiunea Jandarmeriei Braila a fost executata pentru a preveni orice fapte contrare ordinii si linistii publice, pe timpul desfasurarii celei de-a sasea editii a turneului international de handbal feminin nivel junioare “Cupa 1 Decembrie”.

In jurul orei 17.00, o patrula de jandarmerie i-a identificat pe cei doi in persoana lui Viorel O. de 19 ani si a lui Ionut C. de 23 ani, ambii din Braila.

Pentru fapta lor, jandarmii i-au sanctionat contraventional cu amenzi de cate 250 lei, in conformitate cu Legea 4 din 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, iar ca masura complementara au primit si sanctiunea de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit fapta, pe o perioada de 6 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-