Published On: lun, Dec 5th, 2011

Conferinta « ANTREPRENORIAT. PRIMA AFACERE. Instrumente suport pentru tinerii intreprinzatori »

Share This
Tags

AMISM Debate Club in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din România şi Centru de dezvoltare SMART din Galati desfășoară miercuri, 7 decembrie, incepând cu ora 16:30, in sala de conferinte a Hotelului Triumph din Braila conferinta „ANTREPRENORIAT. PRIMA AFACERE. Instrumente suport pentru tinerii intreprinzatori”.

Scopul acestei conferinte este facilitarea trecerii de la statutul de elev la acela de persoana activa pe piata muncii, noi dorind sa le prezentam tinerilor posibilitatea de a işi demara o afacere.

La conferinta vor fi invitati preşedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din România, dl. Florin Jianu, vicepresedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din România, dl. Sterica Fudulea si secretarul general al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din România, dl. Iulian Cazacu, reprezentanti ai Centrului de dezoltare SMART şi reprezentanti ai mediului economic din Braila, oameni de afaceri de succes.

De asemenea, vor participa şi aproximativ 70 de elevi din patru licee brailene. In cadrul conferintei vor avea loc discutii libere in care invitatii işi vor impartaşi experienta in afaceri, cum şi-au inceput afacerea şi ce greutati au intâmpinat, urmând ca in partea a doua elevii sa fie impartiti pe ateliere de lucru in care sa lucreze la realizarea unui mini – plan de afaceri sub indrumarea unui invitat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-