Published On: joi, Dec 29th, 2011

Concertul extraordinar “Vineri 22”, un real succes

Share This
Tags

In perioada dinaintea Sarbatorilor de Iarna, brailenii au avut oportunitatea de a vedea pe scena Teatrului “Maria Filotti” cateva nume mari ale lumii cultural-artistice romanesti, reunite in proiectul denumit “Vineri 22”. Concertul a fost organizat cu sprijinul Asociatiei Culturale George Coman, iar regia spectacolului a fost semnata de Cristian Mihailescu.

In cadrul concertului, spectatorii braileni s-au bucurat de participarea extraordinara a marii soprane Felicia Filip, care a sustinut un recital deosebit si un duet cu organizatorul George Coman. De asemenea, actrita Daniela Nane a sustinut un recital extraordinar alaturi de acelasi George Coman, iar indragita actrita Rodica Mandache a sustinut si ea un recital, acompaniata de prim-balerina Operei Romane, Bianca Fota.

Deoarece accesul in sala de spectacol pentru acest concert extraordinar a fost liber, brailenii iubitori de arta pura au venit in numar foarte mare, organizatorii apreciind ca cei 450 de spectatori au facut ca sala sa devina neincapatoare.

Un alt moment apreciat de public a fost recitalul de chitara clasica sustinut de “Duo Canticum” cu Silviu Stoica si Anton Pandelescu, cu participarea extraordinara a orchestri Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati, sub bagheta dirijorului Liviu Buiuc. Si Relu Craciun, fostul chitarist al indragitei trupe romanesti “Timpuri Noi” a fost prezent la Braila, intregind pleiada de mari artisti din proiectul “Vineri 22”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-