Published On: joi, Dec 15th, 2011

Concert de Craciun la teatrul “Maria Filotti”

Share This
Tags

*Asociatia Culturala “George Coman” organizeaza pentru braileni un concert gratuit prin care sa marcheze 22 de ani de la revolutie

Asociatia Culturala “George Coman”, organizeaza joi, 22 decembrie, la teatrul “Maria Filotti” din Braila, un spectacol de Craciun sub denumirea “Vineri 22”. La acest eveniment vor participa, soprana Felicia Filip, actritele Rodica Mandache si Daniela Nane, alaturi de cel ce da numele Asociatiei Culturale, si anume Giorgiu Coman.

Concertul a fost numit “Vineri 22” pentru ca organizatorii au incercat sa marcheze cei 22 de ani de la revolutie, dar nu prin cantece patriotice, ci prin recitaluri de colinde si poezii. Aceasta denumire a fost data si de piesa cu acelasi nume ce va fi interpretata de Giorgiu Coman in duel cu Felicia Filip, piesa ce se afla si pe CD ce va fi impartit in toata tara. “De ce l-am mai numit “Vineri 22” pentru ca o sa se interpreteze o piesa care se numeste “Vineri 22”, este o compozitie proprie a mea pe care o sa o cant in duet cu Felicia Filip. Cu ocazia acestui spectacol, se va lansa si un CD care se va chema tot “Vineri 22”, care se va distribui pe data de 22 in toata tara, in 30 de mii de exemplare iar cei care vor veni la acest concert vor primi si cate un CD. Practic, este un single care are inregistrat pe el piesa “Vineri 22”, tot pe CD este piesa Paulei Seling “Ruga” si o poezie extraordinara, “}trengarul”,  interpretata de Daniela Nane,” a declarat Giorgiu Coman.

De asemenea, la acest concert va fi prezent si cel mai bun grup de chitara clasica din Romania, care in urma cu doar cateva zile a luat locul I in Statele Unite la un mare festival, grupul format din Silviu Stoica si Anton Pandelescu, care vor sustine un recital de chitara si orchestra al lui Antonio Vivaldi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-