Published On: lun, Dec 19th, 2011

Coliziune intre un autoturism si o caruta, soldata cu ranirea grava a unui pasager

Share This
Tags

In dimineata zilei de duminica, ofiterul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat, printr-un apel la numarul unic de urgenta 112, ca pe DN 22, intre localitatile brailene Sutesti si Gradistea, a avut loc un accident rutier.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa, care a constatat ca aspectele sesizate se confirma. In fapt, G.M., avand domiciliul in municipiul Timisoara, a lovit in partea din spate un atelaj hipo nesemnalizat, condus de C.G., din comuna Gradistea. Accidentul s-a produs in timp ce timisoreanul conducea autoturismul proprietate personala pe drumul mentionat, din directia Gradistea catre sutesti, lovind caruta care se deplasa in aceeasi directie de mers.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a numitei B.T., pasagera in autoturism, care este domiciliata in localitatea Odobesti, judetul Vrancea. Carutasul a suferit leziuni corporale usoare si a fost transportat impreuna cu victima din autovehicul la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgente Braila.

Atat conducatorul autoturismului, cat si al atelajului hipo au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-