Published On: joi, Dec 1st, 2011

CET a ramas fara gaz, Braila fara caldura!

Share This
Tags

* primarul Simionescu habar nu avea ca alimentarea cu gaz metan la CET fusese taiata * a aflat acest lucru de la  reporterii Infobraila *

Avand in vedere neplata facturilor catre CET Braila de catre braileni si Primarie, SC CET a acumulat la randul sau datorii catre furnizorul sau de gaz metan. Astfel, brailenii care se incalzesc prin sistemul centralizat nu mai beneficiaza de ieri, 1 decembrie, de agent termic. Contactat telefonic, directorul CET Braila, Ionel Patrascu, a confirmat pentru Infobraila, ca de ieri dimineata, incepand cu orele 9.00, a fost sistata furnizarea caldurii de la CET catre populatie. “Incepand cu orele 9.00, a fost sistata alimentarea cu gaz metan a CET-ului. Suntem in discutii cu reprezentantii furnizorului, mai ales ca sistarea este pentru o perioada nedeterminata. Ei ne cer o situatie pentru toata perioada iernii ca sa vada daca putem plati”, a declarat Patrascu in exclusivitate pentru ziarul nostru.

Simionescu habar nu avea, ieri dimineata, despre faptul ca CET-ul deja a ramas fara gaz metan: “Nu stiu nimic despre faptul ca deja sistat furnizarea de gaz metan catre CET. Asa cum am mai spus, acest lucru urma sa se intample in doua, trei zile!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-