Published On: mar, Dec 13th, 2011

Cadavru neidentificat gasit pe faleza Dunarii

Share This
Tags

*In urma necropsiei s-a stabilit ca cel in cauza a decedat in urma insuficientei cardio-respiratorii acute survenite pe fondul unei pneumonii, pe corp nefiind constatate semne de violenta.

In urma unui apel la numarul unic de urgenta 112, ofiterul de serviciu de la IPJ Braila a fost instiintat de faptul pe faleza Dunarii, braileanul P.G. de 31 de ani a gasit cadavrul unui barbat.

In urma sesizarii, s-a constituit o echipa operativa care s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care a constatat ca, pe faleza, intre strand si Moara Violatus, in spatele unei sculpturi metalice, amplasate pe spatiul verde, se afla cadavrul unui barbat de aproximativ 55-65 ani, care era intins si invelit de la genunchi in jos cu o plapuma, fiind imbracat cu un cojoc si mai multe pulovere.

Politistii nu au aflat inca identitatea barbatului decedat, asupra lui nefiind gasite acte de identitate. La fata locului s-a deplasat si un echipaj SMURD, care a constatat decesul barbatului, luandu-se masura transportarii acestuia la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei exacte a mortii.

Pana in prezent, nimeni nu a sesizat la politie disparitia unui barbat cu semnalmentele celui gasit decedat, in continuare, politistii braileni desfasurand cercetari in vederea identificarii persoanei sI incredintarii trupului familiei apartinatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-