Published On: mar, Dec 27th, 2011

Bagat in spital de un cetatean fara permis de conducere

Share This
Tags

In dimineata zilei de 26 decembrie a.c., la orele 7.42, lucratorii Serviciului Rutier au fost sesizati, printr-un apel 112, despre faptul ca, la Sectia UPU a Spitalului Judetean Braila, a fost internat B.P., din satul Urleasca, care prezenta leziuni suferite in urma unei agresiuni sau a unui accident rutier, cel in cauza  declarand ca a fost victima unei agresiuni savarsite de catre autori necunoscuti, pe raza localitatii de domiciliu.

Politistii s-au deplasat la locul indicat de victima si in urma cercetarilor, au constatat ca in zona avusese loc un accident rutier. Astfel ca, la o distanta de 1.500 metri de locul impactului, in curtea unui imobil din localitate, politistii au gasit un autoturism, care nu era era prevazut cu usi si prezenta avarii care indicau implicarea intr-un accident rutier soldat cu victime.

In aceeasi curte au fost identificati A.C. (25 de ani), care locuia in respectivul imobil, si O.S. (23 de ani), din satul Urleasca, proprietarul masinii  gasite de politisti. Acestia au recunoscut ca, in noaptea de 25 spre 26 decembrie a.c., in jurul orelor 2.30, impreuna cu A.N. (23 de ani), din localitatea Ulmu, s-au deplasat cu autoturismul in cauza, condus de acesta din urma, desi cei doi cunosteau faptul ca acesta nu este posesor al permisului de conducere, iar, la un moment dat, in dreptul unui imobil din localitatea Urleasca, l-au acrosat pe B.P. si au fugit de la locul accidentului, fara incuviintarea politistilor.

Atat victima, cat si conducatorul auto fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si incredintarea cu stiinta a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-