Published On: Soare, Dec 11th, 2011

Badalan s-a autospuspendat din PDL pentru a nu strica imaginea partidului

Share This
Tags

*In cadrul conferintei de presa ce a avut loc vineri la sediul PDL, Eugen Badalan a anuntat faptul ca se suspenda din PDL dar ca va ramane in continuare deputat in Parlamentul Romaniei

Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de condamnarea a sa la patru ani de inchisoare cu suspendare in cazul „Tofan”, la facut pe Eugen Badalan sa i-a decizia de a ca nu parasi grupul parlamentar democrat-liberal dar sa se retraga din PDL pentru a nu prejudicia imaginea partidului. „Avand in vedere prevederile Codului Etic al PDL, pentru a nu produce pagube de imagine partidului, am hotarat sa ma suspend din PDL. Am adus la cunostinta Biroului Permanent Judetean decizia. Am solicitat ca decizia mea sa nu fie supusa votului, pentru ca este o decizie unipersonala. Voi ramane in continuare, in conformitate cu legislatia in vigoare, deputat in Parlamentul Romaniei, pentru ca, pana se produce o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, nu se pune sub semnul intrebarii statutul de deputat,” a declarat Eugen Badalan.

Acesta sustine cu tarie faptul ca este nevinovat in cazul “Tofan” si decizia luata de ICCJ il surprinde in continuare dar ca va cere o noua expertiza si ca e posibil sa apeleze chiar si la forurile international.

Comentarii

comentariu

About the Author

-