Published On: lun, Dec 12th, 2011

Accident usor din neacordare de prioritate

Share This
Tags

In dupa-amiaza zilei de duminica, 11 decembrie, braileanul B.G. de 21 de ani a provocat un accident de circulatie in lant pe Soseaua Ramnicu-Sarat din municipiu. Astfel, in timp ce conducea autoturismul, pe Soseaua Ramnicu-Sarat, tractand un autoturism la volanul caruia se afla B.N. (43 de ani), din orasul Insuratei, a plecat de pe loc fara sa acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar in acelasi sens de mers de catre B.C., care a intrat printre cele doua masini, rupand franghia de tractare. De asemenea, nu a acordat prioritate de trecere nici autoturismului condus in aceeasi directie de I.T. (21 de ani), din localitatea Cazasu, intrand in coliziune cu acesta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a pasagerilor din ultima masina, respectiv D.L. (18 ani), B.G. (19 ani) si I.E. (21 de ani), toti din localitatea Cazasu, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Totodata, soferul B.G. a suferit leziuni corporale pentru care a fost necesara transportarea la spital, unde a primit asistenta medicala de specialitate.           Toti conducatorii auto implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-