Published On: Soare, Dec 11th, 2011

A incercat sa se sinucida cu medicamente

Share This
Tags

Ieri dimineata in jurul orelor 8.40, personaul de serviciu din cadrul Politiei orasului Insuratei a fost sesizat de catre dispecerul de la IPJ Braila, despre faptul ca s-a primit un apel prin sistemul 112 de la R.A., din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, care a sesizat ca, in aceeasi dimineata, l-a gasit, in imobilul in care locuia singur, pe tatal lui care prezenta leziuni produse prin agresiune.

In baza celor sesizate, la fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei si Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru care au efectuat primele cercetari, stabilind ca R.F., aflandu-se singur la domiciliu, pe fondul unor afectiuni medicale, a consumat bauturi alcoolice si a ingerat medicamente, cu intentia de a se sinucide. De asemenea, s-a stabilit ca leziunile prezente pe corp au fost produse prin cadere in locuinta, din cauza starii de dezechilibru locomotor induse de alcool si medicamente.

Cel in cauza a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Braila, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale, si, apoi, internat la Spitalul “Sfantul Pantelimon” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-