Published On: mie, Noi 23rd, 2011

Zeci de mii de euro pentru case care nu exista

Share This
Tags

Zeci de constanteni dornici de achizitionarea unei locuinte noi in perioada infloritoare a anului 2008 din domeniul imobiliarelor au ramas si fara bani, dar si fara casa. Ei au fost incantati de proiectul de constructie a unui ansamblu rezidential dintr-o zona buna a Constantei si de preturile convenabile stabilite de constructori pentru apartamentele noi si au imprumutat de la banci sau si-au ipotecat casele pentru sume de zeci de mii de euro, nerabdatori sa achite pretul si sa intre in posesia mult-visatei locuintei.

Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, deoarece constructorul a dat in folosinta numai doua dintre blocurile aflate in constructie, celelalte ramanand neterminate. Avand in vedere ca oamenii au achitat contravaloarea apartamentelor inca din 2008, iar firma de constructii a intrat in insolventa, perspectiva recuperarii banilor este una indepartata.

Mai mult, desi oamenii si autoritatile au incercat in repetate randuri sa discute cu reprezentantii societatii constructoare, acestia sunt de negasit, iar oamenii sunt pusi in situatia de a plati rate la credite pentru case care nici macar nu exista.

Comentarii

comentariu

About the Author

-