Published On: mie, Noi 9th, 2011

Zana surprizelor din nou pe marile ecrane

Share This
Tags

*Andreea Marin Banica va juca in cea mai noua comedie de Craciun, “Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”.

S-au inceput filmarile la cea de-a doua parte din triologia care a debutat cu “Ho Ho Ho”, film care a avut un mare succes atat in cinema cat si la televizor.

Cel care isi pune barba alba de data aceasta este Dragos Bucur: “Este pentru prima oara cand il joc pe Mos Craciun si abia astept sa vad reactia Sofiei cand ma va vedea! De altfel cred ca este primul film in care joc si pe care il va vedea si ea”. Vlad, personajul sau, este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Asa ajunge si la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neimplinita a carei viata se invarte in jurul copiilor care-i sunt in grija, dar care vede in acestia doar un mijloc de a gasi pentru ea o viata mai buna. Ioana este un personaj complex care oscileaza intre duritatea pe care o afiseaza in fata copiilor si vulnerabiltatea din intimitatea ei.

Alegerea producatorilor pentru acest rol este o femeie cu un caracter total opus Ioanei, Andreea Marin Banica: “A juca intr-un film nu era o experienta aflata pe lista mea de prioritati. Nu sunt actrita si sunt un om cu picioarele pe pamant. Dar mi s-a parut fascinanta propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine si voi face tot posibilul sa invat, o sa fac tot ce depinde de mine. Sunt onorata sa pot invata de la actorii pe care ii admir, aflati in distributia filmului, si veti avea o surpriza: nu voi fi usor de recunoscut”.

Scenariul este semnat de un tanar scriitor din Hollywood, Collin Jay Blair, si adaptat in romana de Gabriela Ceuta. Povestea este emotionanta si o urmareste pe Ema, o fetita satula de viata fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator.

Echipa formata din regizorul Jesus del Cerro si producatorul Alma Sarbu au desfasurat o intreaga campanie pentru alegerea copilului din rolul principal. Totusi tot o cunostinta mai veche s-a dovedit a fi cea mai buna alegere: Patricia Poslusnic, cea care a interpretat fetita de pe strazi din “Nasa”. Distributia este completata de Gheorghe Visu in rolul tatalui lui Vlad si de Dana Rogoz – voluntara de profesie.

“Pregatim un film frumos, emotionant. Sper ca “Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” sa fie cadoul nostru de sarbatori, la anul, pentru toata lumea”, marturiseste Jesus. Filmarile vor dura pana la inceputul lunii decembrie si vor avea loc in diferite locatii din Bucuresti si imprejurimi. Data de lansare va fi in preajma Craciunului 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-