Published On: mar, Noi 22nd, 2011

Victoria Cazasu a reusit surpriza etapei la Tufesti

Share This
Tags

* S. Feraru si Lautaru sunt golgeterii etapei cu cate trei reusite

Sambata trecuta, pe sapte terenuri ale judetului Braila au avut loc tot atatea partide care au contat pentru etapa a 14-a (prima din retur) din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal. A fost o runda in care Victoria Traian a invins la Ianca pe Fortino din localitate devenind noul lider al campionatului, Victoria Cazasu a realizat surpriza acestei etape remizand la Tufesti cu FC-ul local, iar Viitorul Galbenu a realizat scorul etapei. Golgeterii acestei runde sunt S. Feraru si Lautaru ambii cu cate trei reusite, intr-o etapa in care s-au marcat in total 26 de goluri (18 gazdele si 8 oaspetii). Capul de afis al primei etape din retur a fost meciul de la Ianca, dintre Fortino din localitate si Victoria Traian, sau altfel spus meciul primelor doua clasate. Chiar daca gazdele au dominat copios partida, de castigat au castigat in cele din urma oaspetii dupa golul marcat de Martinescu (min. 56), si astfel gruparea finantata de Nicusor Abaseaca a detronat din fotoliul de lider pe Fortino Ianca, care este acum a doua avand un punct in spatele noului lider al ligii a IV-a brailene: 37 puncte are acum Victoria Traian; 36 de puncte are acum Fortino Ianca.

Cea mai mare surpriza din aceasta etapa am consemnat-o la Tufesti, acolo unde FC-ul local a remizat, 1-1 cu Victoria Cazasu! Gazdele au marcat primii prin Marin (27), oaspetii au egalat prin A. Popescu (80), iar apoi Ghioca a ratat un penalty pentru gazde in minutul 88. Dupa acest rezultat, FC Tufesti ramane pe locul trei cu 34 de puncte, in timp ce Victoria Cazasu (care a castigat si meciul tur cu 3-2) se alfla doar pe locul noua cu 19 puncte. Scorul acestei etape l-am consemnat la Galbenu, acolo unde Viitorul din localitate (locul sapte cu 21 de puncte) a castigat cu 7-1 disputa cu Avantul Mircea Voda (locul 13 cu 8 puncte), intr-o disputa in care s. Feraru si Lautaru au marcat cate trei goluri de fiecare. Intr-un alt meci, la Visani, Vointa locala (locul opt cu 20 de puncte) s-a impus numai cu 6-1 in meciul jucat cu ultima clasata Victoria Dedulesti, echipa care este singura fara niciun punct dupa 14 etape, dar care a condus cu 1-o la Visani dupa golul marcat de Buzea in minutul 11.

O semi-surpriza a acestei etape a fost rezultatul de la Traian, acolo unde Sportul Chiscani (locul cinci cu 23 de puncte) a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, disputa cu Dunarea Gropeni (locul patru cu 28 de puncte! Derby-ul codaselor a avut loc la Gaiseanca, acolo unde gazdele de la Vointa (locul 12 cu 10 puncte) au invins cu scorul de 2-1 pe Vointa sutesti (locul 11 cu 12 puncte), dupa ce au condus oaspetii cu 1-0 la pauza, in timp ce CS Faurei (locul 10 cu 15 puncte) a castigat cu 2-0 meciul jucat acasa impotriva Siret-ului Vadeni (locul sase cu 22 de puncte).

Comform deciziei luate de Asociatia Judeteana de Fotbal Braila, in aceasta toamna se vor juca si partidele etapei a doua a returului ligii a IV-a brailene la fotbal, dar pana atunci va prezentam rezultatele si marcatorii rundei cu numarul 14 din acest esalon fotbalistic al Brailei:

Vointa Visani – Victoria Dedulesti  6-1 (3-1)

Dobrica (14), Panuta (17, 39), Puiu (47, 75), Babeabu (61)/ Buzea (11)

FC Tufesti – Victoria Cazasu  1-1 (1-0)

Marin (27)/ A. Popescu (80)

Sportul Chiscani – Dunarea Gropeni  0-3 (0-1)

Buhai (25), Durbaca (48, 72)

Vointa Gaiseanca – Vointa Sutesti  2-1 (0-1)

Nazaru (49), Barbu (59)/ Calin (28)

Fortino Ianca – Victoria Traian  0-1 (0-0)

Martinescu (56)

CS Faurei – Siretul Vadeni  2-0 (1-0)

Cristea (8), Dogaru (59)

Viitorul Galbenu – Avantul Mircea Voda  7-1 (5-0)

Lautaru (8, 15, 76), S. Feraru (20, 43, 83), Andrei (45)/ Bisoceanu (85)

Etapa viitoare, a 15-a (a doua din retur) programeaza sambata 26 noiembrie, cu incepere de la ora 11 (juniorii) si 13 (seniorii), urmatoarele meciuri:

Viitorul Galbenu – Vointa Visani

Avantul Mircea Voda – CS Faurei

Siretul Vadeni – Fortino Ianca

Victoria Traian – Vointa Gaiseanca

Vointa Sutesti – Sportul Chiscani

Dunarea Gropeni – FC Tufesti

Victoria Cazasu – Victoria Dedulesti

Scris de Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-