Published On: joi, Noi 17th, 2011

Un pasager care a suferit un infarct la bord a adus o cursa aeriana la sol

Share This
Tags

Ieri dimineata, in jurul orei 4.00, o aeronava Boeing 747 care circula pe ruta Tel Aviv-Los Angeles a aterizat de urgenta pe aeroportul international Henri Coanda, dupa ce unui pasager aflat la bord i s-a facut rau, prezentand simptome de infarct.

Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al aeroportului a declarat ca incidentul s-a petrecut in spatiul aerian al Turciei si ca cetateanul este de nationalitate americana. Iordache a mai precizat ca, desi avionul se afla deasupra Turciei, echipajul a decis sa aterizeze la Bucuresti deoarece cunosteau echipa de urgenta de aici, lunar inregistrandu-se trei-patru astfel de incidente. Astfel, comandantul aeronavei a cerut de la turnul de control permisiunea de a ateriza de urgenta pe aeroportul romanesc, aeronava ajungand la sol imediat dupa primirea confirmarii, la ora 04.07 dimineata.

Cei 275 de pasageri ramasi in aeronava si-au continuat zborul spre Los Angeles dupa trei ore, nefiind afectat insa traficul aerian obisnuit., iar pasagerul american a ramas in Romania, fiind stabilizat de catre echipajul de urgenta al aeroportului si transportat apoi la spital cu una din ambulantele de la “Henri Coanda”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-