Published On: mar, Noi 29th, 2011

Ultraj contra bunelor moravuri transformat in tentativa de omor

Share This
Tags

In seara zilei de duminica, 27 noiembrie, lucratorii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati de catre S.V., cu privire la faptul ca la locuinta sa, din satul Lanurile, s-au deplasat cu autoturismul numitii C.s. (26 de ani), C.M. (22 de ani), C.L. (47 de ani), G.N. (40 de ani) si I.P. (28 de ani), toti domiciliati in orasul Fundulea, judetul Calarasi.

Din primele date, cei cinci venisera cu intentia de a o lua pe I.D., concubina primului dintre ei, iar pe fondul unor discutii contradictorii, a izbucnit un scandal pe timpul caruia s-au agresat reciproc. In urma altercatiei, a rezultat ranirea usoara a lui S.I. si G.I., care au fost transportati la Spitalul Judetean Braila, unde au primit ingrijiri medicale, fara a ramâne internati, precum si ranirea grava a numitilor C.S. si I.P., care au fost transportati si internati la Spitalul de Urgenta Slobozia.

Desi fapta a fost incadrata initial la “ultraj contra bunelor moravuri” si “tulburarea ordinii si linistii publice”, cercetarile in aceasta cauza au fost preluate de catre o echipa de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, sub indrumarea directa a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Braila. Acestia au analizat toate datele si declaratiile din dosar si au stabilit ca cel care a sesizat incidentul se face vinovat de tentativa la infractiunea de omor calificat.

Cel in cauza a fost retinut pe baza de ordonanta, pe o durata de 24 ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, urmând sa fie prezentat Tribunalului Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-