Published On: joi, Noi 17th, 2011

Sute de calatori au ramas ieri dimineata blocati in Gara din Timisoara

Share This
Tags

Din cauza unei avarii la calea ferata, trei trenuri care circulau pe ruta Timisoara-Bucuresti au fost nevoie sa ramana timp de aproape doua ore stationate in Gara de Est din Timisoara. Situatia s-a creat in urma sesizarii de catre conductorul garniturii internationale Bucuresti-Belgrad din jurul orei cinci dimineata, sesizare conform careia in apropierea localitatii Remetea Mare din judetul Timis un cupon de sina s-a rupt, facand indisponibil tronsonul de cale ferata.

Alexandru Silvasan, directorul Regionalei de Transport feroviar de calatori Banat – Oltenia a declarat ca avaria de joi a creat dificultati unui numar de trei trenuri care circulau la acel moment in zona, respectiv trenul international Bucuresti-Belgrad, trenul intercity Timisoara-Bucuresti si acceleratul Bucuresti-Timisoara.

Echipa de interventie chemata la fata locului au remediat defectiunea dupa aproape doua ore, astfel ca sute de persoane au ajuns cu intarziere la destinatie. Silvasan a mai spus ca doua dintre trenuri, respectiv  cel international si acceleratul au stationat in apropierea localitatii Remetea Mare, iar trenul intercity Timisoara-Bucuresti a fost oprit in Gara de est din Municipiul Timisoara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-