Published On: sâm, Noi 12th, 2011

Superconcert Dragonu’ AK 47 aseara la Braila

Share This
Tags

Cu ocazia lansarii ultimului sau album, intitulat “Adio 47 Omul vechi”, Dragonu’ a fost invitat sa sustina un concert la Braila, eveniment de a carui organizare s-a ocupat Nesk.

Concertul a avut loc in Understage Pub Braila, unde mai mult de 120 de braileni s-au bucurat de ritmurile de hip-hop ale cantaretului. Desi a inceput cu o intarziere de aproximativ o ora, asteptarea a meritat, deoarece in deschidere au cantat Flou Rege, Savu si Stripes, iar pentru doua ore fanii lor din Braila le-au savurat fiecare vers. La acest eveniment a fost prezent si Cosy, care insa nu a cantat in aceasta seara.

Am remarcat la Dragonu’ o atitudine foarte relaxata, inca de cand au inceput probele de sunet si pana la sfarsitul concertului, si a fost foarte atent la detaliile tehnice, ceea ce denota mult profesionalism.

La finalul concertului, Dragonu a declarat in exclusivitate pentru InfoBraila ca i-a placut publicul pe care l-a gasit la Braila, ca au fost mici probleme de sonorizare, dar ca in general evenimentul a iesit bine si va reveni in Braila ori de cate ori va fi invitat.

Dupa cele doua ore de concert, zeci de fani au facut poze cu artistii, au luat autografe si au putut cumpara albumul lansat la pretul de 20 de lei si tricouri personalizate cu Dragonu la pretul de 55 de lei.

In concluzie, evenimentul a fost unul reusit, tinerii braileni pasionati de acest stil de muzica, reusind sa faca din atmosfera din pub una spectaculoasa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-