Published On: mie, Noi 2nd, 2011

Simionescu, gunoiul nu dispare de la sine!

Share This
Tags

*In incercarea de a contribui la curatarea orasului, Infobraila a pornit o campanie prin care doreste sa atraga atentia primarului Aurel Simionescu asupra tuturor zonelor cu probleme din oras

Inarmati cu rabdare si perseverenta, reporterii Infobraila vor face apel ori de cate ori este nevoie la constiinta primarului de a-si face datoria, macar acum, pe ultima suta de metri. In numerele anterioare ale ziarului am incercat sa sesizam atat edilul sef, cat si institutia care este autorizata sa se ocupe cu salubrizarea orasului, si care se afla in coordonarea primarului, Directia de Administrare si Gospodarire Locala. Chiar daca nu am primit nicio reactie din partea primarului, iar gunoaiele sunt tot pe langa tomberoanele din curtea interioara a Primariei, noi continuam sa-i dam o mana de ajutor in a administra asa cum trebuie acest oras, tragandu-l de maneca si atragandu-i atentia si asupra altor zone din Braila care sunt pe cale sa devina adevarate focare de infectie.

In spatele unor blocuri de la intersectia Bulevardului Dorobanti cu Strada Tineretului colcaie mizeria, sunt gunoaie de tot felul, chiar la iesirea din scara. Imaginea este de-a dreptul inspaimantatoare, curtea interioara a blocului transformandu-se, parca, in groapa de gunoi a orasului. Lucratorii de la DAGL au uitat de mult sa mai treaca pe acolo, sau daca trec, colecteaza doar gunoiul menajer, caci nu au fost autorizati de conducere sa adune si sacii de moloz, ori maldarele de ambalaje si cioburi, iar cei care le arunca acolo nu sunt prinsi niciodata! Domnule primar, gunoiul menajer este biodegradabil, asa ca, daca mai prindeti un mandat va fi curatenie la sfarsitul acestuia. Cat despre celelalte gunoaie sa stiti ca nu sunt biodegradabile, nu vor disparea de la sine!

Comentarii

comentariu

About the Author

-