Published On: vin, Noi 18th, 2011

Si batut, si cu telefonul furat

Share This
Tags

In cursul zilei de joi, 17 noiembrie 2011, la sediul Politiei Municipiului Braila a fost depusa o plangere prin care M.V., cetatean moldovean, a reclamat faptul ca in seara zilei de 11 noiembrie, in timp ce se afla in apropierea unui club din cartierul Hipodrom, a fost deposedat prin violenta de telefonul personal. Astfel, victima precizeaza in plangere ca un tanar necunoscut l-a prins din spate cu o mana de gat si i-a cerut telefonul mobil.

Doua zile mai tarziu, in timp ce se afla in zona Barierei Calarasilor, victima l-a recunoscut pe agresor intr-un grup de tineri si cand i-a cerut acestuia sa ii inapoieze telefonul intre victima si suspect a pornit o discutie in contradictoriu la finalul careia M.V. a fost lovit de un alt tanar necunoscut din grup.

O echipa de politisti din cadrul Compartimentului Violenta al Biroului de Investigatii Criminale Braila au demarat cercetarile in acest dosar si l-au identificat pe autorul furtului telefonului mobil in persoana lui C.I. , de 24 de ani, din Braila. Celalalt tanar care a lovit victima a fost si el identificat, fiind vorba despre R.C., de 16 ani, tot din Municipiu.

Primului agresor i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de talharie si lovire sau alte violente, iar celui de-al doilea doar pentru lovire si alte violente. Incidentul e unul cu final fericit, deoarece persoanei vatamate urmeaza a i se restitui telefonul mobil de care fusese deposedata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-