Published On: mar, Noi 29th, 2011

Scandal-monstru in cartierul Brailita

Share This
Tags

* Dupa ce au baut peste masura, trei braileni s-au razbunat pe prietenul lor de pahar spargandu-i acestuia geamurile casei * Acestia au agresat-o fizic pe vanzatoarea unui magazin din apropiere

Luni seara, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat in cartierul Brailita sa intervina pentru aplanarea unui scandal produs de catre trei barbati, aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Ajunsi la adresa indicata de dispecer, jandarmii au realizat ca cel care a facut sesizarea era prieten de pahar cu agresorii, cu care avea neintelegeri mai vechi. Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, cei trei barbati au inceput sa-i adreseze injurii proprietarului, care au culminat cu pagube materiale. Toate geamurile de tip termopan de la ferestrele cu vedere spre strada au fost facute tandari de catre cei trei indivizi.

Dupa ce proprietarul casei le-a oferit jandarmilor semnalmentele barbatilor, acestia au pornit in depistarea si identificarea lor. Oamenii legii i-au depistat pe suspecti in apropierea unui magazin, unde, pe fondul consumului de bauturi alcoolice au agresat-o fizic pe vânzatoare, provocându-i o plaga taiata la mâna dreapta, cu un obiect taietor.

Agresorii au fost identificati in persoana lui Marian D, in varsta de 22 de ani, Daniel C., de 23 de ani si Ionut S., de 22 de ani.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de „distrugere” si „lovire si alte violente”, care vor fi inaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila.

Persoanele au fost predate lucratorilor din cadrul Politiei Municipiului Braila, in vederea continuarii cercetarilor si stabilirea intregii activitati infractionale a acestora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-