Published On: mar, Noi 8th, 2011

Scandal la caminul de batrani Sf. Nicolae

Share This
Tags

*Un batran de la caminul Sf. Nicolae a facut in miez de noapte scandal, aruncand cu pietre in cei care se apropiau de el. Acesta a fost dat jos de catre jandarmi si dus la Spitalul de Psihiatrie Braila

Un batran de la Caminul SF. Nicolae, a facut scandal in miez de noapte urcand in podul institutiei si aruncand cu pietre. Cei care se apropiau de el, sau incercau sa-l convinga sa coboare riscau sa fie accidentati. In zadar au incercat angajatii caminului sa-l convinga sa coboare pentru ca intr-un final s-au vazut  nevoiti sa  apeleze la oamenii legii. Cei de la Jandarmeria Braila au trimis un echipaj de interventie la fata locului. Conform acestora batranul era urcat in podul institutiei si refuza sa coboare. “Pentru a putea urca si a-l opri din actiunea lui pe barbat jandarmii au folosit scuturile din dotare, pentru a nu fi loviti. La apropierea de persoana recalcitranta, aceasta si-a încetat actiunea si astfel a putut fi coborâta si condusa la o unitate spitaliceasca, în vederea executarii unui consult de specialitate”, a precizat plt. Sorin Neftode, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Din spusele angajatilor Caminului Sf. Nicolae, batranul suferea de Alzheimer dar pana in momentul de fata nu a pus probleme deosebite personalului. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Braila unde i s-a administrat tratamentul necesar, urmand sa revina la Caminul Sf. Nicolae.

Comentarii

comentariu

About the Author

-