Published On: mie, Noi 9th, 2011

Profesorii protesteaza spontan in fata Ministerului Educatiei

Share This
Tags

Cateva zeci de profesori s-au adunat in fata Ministerului Educatiei, protestand fata de lipsa dialogului dintre ei si conducerea ministerului. Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant sustin ca grupul de protestatari insumeaza in jur de 70 de persoane, dar ca se asteapta ca numarul acestora sa creasca.

Se pare ca profesorii protesteaza fata de masura luata ieri de catre Parlament, aceea de inghetare a pensiilor si salariilor pe toata durata anului 2012, si vor sa fie primiti de catre ministrul Educatiei, Daniel Funeriu pentru discutii.

Reprezentantii Federatiei sindicale le amintesc angajatilor din Invatamant ca promisiunile ministerului ca in aprilie 2012 salariile lor vor creste nu au fost decat minciuni si ca autoritatile ii sfideaza pe dascali prin aceste promisiuni nesustinute.

FSLI sustine intr-un comunicat ca profesorii nu vor primi nici macar drepturile salariale care li se cuvin si pe care le-au castigat in instanta, cu atat mai putin indexari sau majorari salariale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-