Published On: mar, Noi 22nd, 2011

Primarul Clujului asteapta in arest decizia magistratilor

Share This
Tags

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins luni recursurile formulate de avocatii lui Sorin Apostu si Calin Stoia la decizia data de Curtea de Apel Cluj.

La sedinta de judecata in care s-au discutat contestatiile celor doi, primarul Sorin Apostu a raspuns intrebarilor judecatorilor si procurorilor cu privire la mita mascata sub forma de excursii pe care ar fi primit-o impreuna cu sotia sa. Apostu a declarat ca toate excursiile in care a fost impreuna cu familia sa au fost platite integral de catre el.

Mai mult, Sorin Apostu a recunoscut in fata magistratilor ca in locuinta sa s-au gasit 17 telefoane mobile, si intrebat cu privire la provenienta lor, edilul de la Cluj-Napoca a sustinut ca el si sotia lui foloseau cate doua telefoane mobile fiecare, iar restul erau fie nefolosite inca, fiind foarte noi, fie foarte vechi, neutilizabile.

Primarul Clujului nu a clarificat insa cel mai important aspect referitor la telefoanele mobile gasite de anchetatori in casa sa, si anume motivul pentru care detinea atatea telefoane. Intrebat fiind despre contractele de asistenta juridica incheiate de sotia sa in calitate de avocat, Apostu a dat o explicatie cel putin surprinzatoare. El a spus ca a incheiat cu sotia sa un pact conjugal, care prevede ca niciunul dintre ei sa nu discute acasa afaceri si alte chestiuni profesionale, folosindu-si putinul timp pe care il petrec impreuna pentru conversatii pe alte teme decat cele legate de munca fiecaruia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-