Published On: joi, Noi 17th, 2011

Prabusirea mitului ardeleanului cinstit

Share This
Tags

Motto: “Ca sa ajungi in preajma lui number one, trebuie sa ajungi prin niste oameni care au si ei anumite valori, intelegi?(…) 100.000? Sau 50.000, cum zici tu? Pai pentru 50.000 nu ma dau jos din pat, frate” (Calin Stoia)

Boc tot nu pricepe de vorba buna ca a sosit momentul sa plece de la Palatul Victoria. Arestarea lui Apostu s-a vrut un apropo subtil. Omul a continuat sa se cramponeze de functie. Atunci i-a zis-o Basescu, la TVR, aproape direct, sa nu mai faca pe prostul, ca stia de jumatate de an ce deranj e la Cluj. ala mic s-a facut in continuare ca ploua. I-au scos motivarea, cu faimosul 10% per proiect finantabil din fondul de rezerva la dispozitia primului ministru. Daca voinicelul tot nu-si baga mintile-n cap, o sa se ajunga la doamna cu jucariile de plus, la angajatorii/asociatii ei turci, la contractele de locuri de joaca si de asfaltare incheiate cu primariile pedeliste si – de ce nu? – la sotul ei. Numit de Nichipercea ditamai adjunctul lui Blejnar si folosit intru controlul indisciplinatilor care importa zahar si orez si pe care-i incurca taxele (vamale sau pe valaoare adaugata). si se va prabusi mitul ardeleanului cinstit.

UPDATE: Sa fii tu opozitie, sa ai in mana un scandal de coruptie care duce la usa premierului si sa te apuci iar de o profund incerta operatiune de suspendare a presedintelui, cand nici nu visezi sa stai cu curul pe vreo majoritate parlamentara confortabila, mi se pare ori nebunie, ori blat cu el.

Comentarii

comentariu

About the Author