Published On: mie, Noi 9th, 2011

Perchezitii la Primaria Cluj-Napoca si la locuinta primarului

Share This
Tags

UPDATE: In aceasta dupa-amiaza procurorii DNA din Cluj-Napoca au descins si la sediul cabinetului de avocatura detinut de sotia primarului municipiului, Monica Apostu. Surse judiciare sustin ca anchetatorii verifica documente si calculatoarele aflate in sediu.

In aceasta dimineata, procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au descins la sediul Primariei din Cluj-Napoca cu scopul de a perchezitiona biroul secretarului primariei in vederea identificarii de documente care privesc licitatiile din ultima perioada.

Astfel, se pare ca procurorii s-au prezentat astazi si la locuinta primarului, cu acelasi scop, de unde au plecat insotiti de edilul Sorin Apostu.

In urma cu o saptamana, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de coruptie in cazul stadionului Cluj Arena.

Potrivit deputatului PNL Horia Uioreanu, se pare ca toata povestea nu este decat o reglare de conturi, avand in vedere faptul ca, potrivit parlamentarului, de aproximativ un an de zile exista un conflict intre primarul Sorin Apostu si presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Comentarii

comentariu

About the Author

-