Published On: Soare, Noi 6th, 2011

O noua înfrangere în deplasare pentru CF Braila!!

Share This
Tags

CS Otopeni – CF Braila  1-0 (0-0)

Cu toate ca înaintea meciului de la Otopeni antrenorul brailenilor, Ion Viorel, sustinea cu fermitate ca echipa pe care o antreneaza se va întoarce acasa cu cel putin un punct dupa acest joc, iata ca si de aceasta data CF Braila se întoarce acasa „cu coada între picioare” de pe terenul penultimei clasate, CS Otopeni! Cu toate ca brailenii au facut cel mai bun meci al lor pe teren strain din actualul tur de campionat, ei au întalnit o formatie care juca cu „Sabia lui Damocles” deasupra capului, si pentru care orice punct pierdut în partida de sambata putea sa însemne retrogradarea pentru formatia antrenata de Romeo Bunica!! Dar nici asa, cu toate punctele castigate, CS otopeni nu este scapata de griji deoarece aceasta ocupa acum locul 12 cu 12 puncte, iar la sfarsitul acestui sezon competitional vor retrograda toate echipele claste de la locul 12 (inclusiv) în jos!! Chiar daca partida de la Otopeni a fost urmarita de foarte putini spectatori, cele doua echipe au prestat un joc destul de dinamic care a fost decis de faza din minutul 78, atunci cand Ursu a trecut cu lejeritate de Bosoi, Voicu si Panzaru, dupa care a sutat senzational direct în vinclul portii aparate de Budur si marcand un eurogol care a adus în contul gazdelor toate cele trei puncte puse în joc: 1-0!!

Pana atunci a fost mai întai o prima repriza dominata mai mult de braileni  care au beneficiat de cateva lovituri libere din preajma careului advers, dar le-au irosit pe toate cu seninatate, dar cu toate astea, în minutul 44, Ramniceanu a scos greu de sub transversala „capul” lui Danita, de la 7-8 metri! Aceasta a fost dealtfel singura faza notabila a primei parti, în restul timpului cele doua echipe fiind preocupate de faza de aparare pentru a nu primi gol, Budur fiind „somer” în prima repriza deoarece gazdele nu au periclitat absolut de loc poarta aparata de el.

Repriza a doua este începuta în forta de gazde care par mai hotarate sa transeze disputa în favoarea lor, dar Budur a aparat cu siguranta mingea trimisa de Iacob de la 20 de metri (min. 53). Apoi brailenii preiau initiativa, dar Bosoi trimite putin alaturi (min. 57), apoi Palimaru suteaza de la 10 metri milimetric peste transversala (min. 63), pentru ca în minutul 64 Ramniceanu sa apere cu siguranta mingea trimisa de Moise de la 20 de metri! Dupa ce Budur prinde sutul lui Iacob de la 25 de metri (min. 67), iar Moise nu-l poate învinge pe Ramniceanu din ipostaza de „unul contra unul”, oaspetii au marcat singurul gol al partidei (min. 78), pe care l-am relatat în randurile de mai sus! În minutul 84 Bosoi mai trimite înca o data de putin alaturi o minge trimisa din lovitura libera de Moise, iar un minut mai tarziu Ene este eliminat de pe teren (rosu direct!) dupa o intrare criminala la Voicu!

Desi au un om mai mult pe teren, brailenii nu reusesc sa periclicliteze poarta gazdelor pentru a marca golul egalizator, iar ultima faza notabila a partidei apartine tot gazdelor, în minutul 93, atunci cand Ursu a sutat de la 7-8 metri în bara transversala a portii lui Budur! Cam asta a fost în linii mari istoria unei partide în care brailenii au prestat cel mai bun joc al lor în deplasare pana acum, dar lipsa de luciditate în faza de atac a facut ca CF Braila sa piarda al saselea meci consecutiv pe teren strain, doar Victoria Branesti (locul 14 cu 12 puncte) fiind singura formatie care împreuna cu CF Braila nu a castigat vreun punct din toate meciurile jucate în deplasare pana acum. În ciuda acestui esec, CF Braila se afla pe locul 9 cu 16 puncte, dar în etapa viitoare urmeaza un meci foarte greu pentru formatia antrenata de Ion Viorel, deoarece pe „Municipal”- ul brailean va veni ocupanta locului secund, si care are ganduri de promovare în prima liga, Delta Tulcea. Dar pana atunci iata componenta celor doua formatii care s-au înfruntat la Otopeni:

CS Otopeni: Ramniceanu – Ion, Perde, Cristea, Dragomir (min.70: Ghita) – Serediuc, Neagoe (min.57: Ene), Voinea, Ursu – Manea, Iacob (min. 83: Anghel). Antrenor: Romeo Bunica.

CF Braila: Budur – Bosoi, Danita (min. 88: Costache) Ivan, Vlaicu – Voicu, Panzaru, Otvos (min. 80: Ndigwe), Dumitru – Ion Gabriel (min. 55: Moise), Palimaru. Antrenor: Ion Viorel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-