Published On: Soare, Noi 13th, 2011

Mircea Geoana considera periculoasa pentru PSD situatia creata in partid

Share This
Tags

Inainte de lucrarile Comisiei de Arbitraj din PSD, Mircea Geoana a tinut sa faca o declaratie de presa prin care sa isi spuna punctul de vedere cu privire la situatia creata in PSD cu ocazia aparitiei ideii de excludere din partid si din functia de Presedinte al Senatului. Astfel, Geoana a declarat ca aceasta furtuna starnita in PSD a pornit din nimic si ca este foarte periculoasa pentru partid, avand in vedere contextul politic actual.

Presedintele Senatului considera ca se stia de la inceput ca schimbarea de la Senat nu se poate face fara ca Puterea sa puna mana pe fotoliul de la conducerea Senatului. Mai mult, spune ca au mai existat in partid astfel de situatii, dar ca s-a ajuns la o opinie comuna prin prisma interesului comun, si anume stabilitatea partidului, si ca daca acum ar avea garantia ca la Senat conducerea va fi preluata tot de cineva de la PSD, domnia sa nu ar avea nicio problema in a renunta la functie.

Geoana spune ca nu vede nicio vina in faptul ca a fost in Statele Unite pentru diferite vizite, deoarece nu are nevoie de mandat pentru astfel de intalniri, in virtutea functiei pe care o detine, anume aceea de presedinte al Senatului si atentioneaza ca aceasta camera este cea decizionala in ceea ce priveste regionalizarea si ca in conditiile in care functia de conducere ar fi preluata de cineva dintr-un partid de la putere, democratia din Romania ar fi serios afectata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-