Published On: mie, Noi 30th, 2011

Minora disparuta de la domiciliu, data in urmarire la nivel national

Share This
Tags

La sediul Inspectoratului de Politie Judetean  Braila s-a prezentat braileanca P.I. (32 de ani), cu domiciliul in municipiu, care a sesizat faptul ca, la data de 24 noiembrie 2011, in jurul orelor 10.00, fiica sa, PEPENE MARIANA COSTINELA, in varsta de 13 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pana la momentul sesizarii.

Din primele cercetari efectuate de politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale a rezultat ca in ziua disparitiei, minora a profitat de lipsa de supraveghere a mamei sale si a fugit de la domiciliu. Mai mult, mama fetei adeclarat ca este posibil ca aceasta sa se afle in compania prietenului ei, un anume „Dani”, care urmeaza sa fie identificat de catre anchetatori.

Minora, desi cu varsta frageda, nu este la prima abatere de acest gen. Ea se afla in evidentele Biroului Urmariri de doi ani, intrucat a plecat de la domiciliu in mod repetat.

Semnalmentele pe care mama fetei le-a oferit politistilor sunt ca are o inaltime de 1,55m, corpolenta normala, fata ovala, ochi caprui, par saten, lung pana la umeri, iar ca semn particular prezinta o cicatrice pe abdomen, in partea dreapta, insa nu se stie cu ce era imbracata fata in momentul disparitiei.

S-a stabilit ca aceasta nu sufera de afectiuni medicale psihice sau cronice si nu are acte de identitate asupra sa.

Politistii Biroului Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a minorei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-