Published On: lun, Noi 14th, 2011

Minor, beat, s-a rasturnat cu masina furata in sant

Share This
Tags

Ieri noapte, la ora 1.30, M.V. a sesizat la Politie ca, pe DN 23, intre localitatile Latinu si Gulianca, un autoturism se afla derapat in afara partii carosabile.

Politistii au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca autoturismul este proprietatea lui C.I. si ca fiul lui, C.G. (17 ani), l-a luat fara consimtamantul lui si, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si fara sa fie posesor al permisului de conducere, a condus masina si a derapat in afara carosabilului, la km 42, intre localitatile Latinu si Gulianca.

Conducatorul auto, care fusese gasit la fata locului, a fost testat cu aparatul alcotest, rezultand ca avea 0,57 mg/litru alcool pur in aerul expirat, apoi i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. Acestuia i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala si fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-