Published On: joi, Noi 10th, 2011

Meci foarte greu pentru Conpet Ciresu pe terenul echipei Rapid II Bucuresti!

Share This
Tags

Maine dupa amiaza, cu incepere de la ora 14, se vor disputa partidele etapei a 13-a din cadrul ligii a III-a fotbal, runda in care Conpet Ciresu se va deplasa la Popesti-Leordeni, acolo unde va juca pe stadionul „Intergaz” cu Rapid II Bucuresti. „Satelitul” lui George Copos este ultimul in clsasamentul seriei a II-a cu numai doua puncte dupa 12 etape, adunate de pe urma a doua rezultate de egalitate, ambele obtinute pe teren propriu (2-2 cu FC Voluntari, si 0-0 cu CS Eforie), dar giulestenii mici mai au si alte trei esecuri suferite tot pe propriul teren : 0-2 cu CS Afumati; 1-2 cu CS Balotesti; 1-3 cu Unirea Slobozia. De partea cealalta, Conpet Ciresu este neanvinsa in meciurile pe care le-a jucat in deplasare, acolo unde a obtinut nu mai putin de 8 puncte din patru dispute: 1-1 la FC Voluntari, 2-1 la CS Balotesti, 1-1 la Unirea Slobozia, si 2-0 la CS Eforie!! Cu toate acestea, formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan se afla doar pe locul 13 cu 11 puncte, deoarece brailenii nu au castigat acasa decat un singur meci (2-0 cu Comprest GIM Bucuresti in prima etapa) suferind in schimb alte sase esecuri consecutive!

Acesta ar fi singurul motiv pentru care Conpet Ciresu ar fi favorita in partida de la Popesti-Leordeni, dar antrenorii braileni se tem foarte tare de faptul ca la gazde ar putea evolua si cativa jucatori de la echipa de prima liga, avandu-se in vedere ca liga I este oprita este intrerupta pentru doua partide ale echipei nationale!! Daca asa vor sta lucrurile cu adevarat, atunci meciul cu Rapid II Bucuresti se anunta a fi unul extrem de greu pentru conpet Ciresu, care in cazul unui prim esec in deplasare s-ar mai afunda putin in zona „nisipurilor miscatoare” din subsolul clasamentului, iar salvarea de la retrogradare ar fi una foarte greu de realizat! Pentru jocul de astazi cei doi antrenori braileni au la dispozitie intreg lotul de jucatori, fara a avea suspendati sau accidentati, situatie in care primul unsprezece al Conpet-ului Ciresu ar putea arata astfel: Stoica – Grozea, Musat, Ilie, Baicu – Craciun, Perca, Cotiga – Oprea, Nicolita, Puscasu.

Partida de la Popesti-Leordeni va fi arbitrata la centru de Florin Macovei (Galati), acesta fiind ajutat la cele doua tuse de asistentii Catalin Popovici si Marius Diaconu (ambii din Ploiesti), in timp ce observatorii partidei vor fi Ion Olteanu si Constantin Cioaca (ambii din Bucuresti).

Programul complet al meciurilor etapei a 13-a, din cadrul seriei a doua, a ligii a treia la fotbal, este urmatorul:

CS Tunari – Viitorul Chirnogi

FC Voluntari – Unirea Slobozia

ACS Berceni – Eolica Baia

CS Balotesti – CS Eforie

Comprest GIM Bucuresti – Viitorul Axintele

Dunarea Calarasi – CS Stefanesti

Rapid II Bucuresti – Conpet Ciresu

CS Afumati va sta deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-