Published On: vin, Noi 11th, 2011

Mama cantaretei Antonia, vanzatoare intr-un magazin de bijuterii

Share This
Tags

De cand s-a lansat in muzica in Romania, Antonia a impresionat de fiecare data prin talent, frumusete si fericirea pe care o afiseaza cand vorbeste despre familia ei. Totusi, cantareata are si anumite secrete care se pare ca acum au iesit la iveala. Desi s-a mutat de mica impreuna cu familia in Statele Unite, in urma cu cativa ani a fost nevoita sa se intoarca in Romania, incepand o cariera in muzica. Din acel moment relatia Antoniei cu mama sa s-a racit destul de mult, in prezent ea fiind mai apropiata de tatal ei decat de mama, in ciuda faptului ca tatal este cel adoptiv.

In aceste conditii, mama Antoniei s-a reintors si ea in tara, incercand sa-ti gaseasca un loc munca. Cu greu, in cele din urma, aceasta s-a angajat ca vanzatoare la un magazin de bijuterii de lux dintr-un hotel de cinci stele din Bucuresti.

Daca relatia nu tocmai stransa pe care o are cu mama sa a facut-o pe Antonia sa nu incerce sa ii gaseasca acesteia un loc de munca, altfel stau lucrurile in ceea ce il priveste pe tatal cantaretei. Antonia l-a angajat la clubul detinut de unchiul sotului ei, unde se ocupa de aprovizionare. Se pare ca barbatul este multumit de locul unde lucreaza si spune ca toti colegii il respecta pentru faptul ca este tatal frumoasei Antonia Castellano.

Comentarii

comentariu

About the Author

-