Published On: Soare, Noi 20th, 2011

Astazi are loc inaugurarea sediului proaspat renovat al CJCPCT Braila

Share This
Tags

Dupa o serie de lucrari de reabilitare, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila dispune acum de un sediu modernizat, care se ridica la nivelul activitatilor desfasurate de elevii centrului. Astfel, vechiul sediu din Piata Traian nr. 2 este acum pregatit sa-si deschida portile, intampinandu-i pe oameni intr-un cadru nou si renovat, gata pentru alte proiecte ambitioase de conservare si promovare a culturii traditionale.

Astfel, la inaugurarea de astazi de la ora 12.00 au fost invitate numeroase personalitati din lumea culturala braileana, precum si din conducerea Consiliului Judetean Braila, care de asemenea a contribuit la renovarea sediului. Printre cei care vor fi prezenti la adresa Centrului de Creatie se numara colaboratori, reprezentanti ai institutiilor de cultura din Braila, ai Bibliotecii Judetene, ai Teatrului Maria Filotti, precum si de la Teatrul de copii “Carabus” si Scoala Populara de Arte Braila. De asemenea, la deschidere au fost invitati si reprezentanti ai echipei de constructori, care au facut ca aceasta lucrare sa poata fi finalizata, precum si persoane din cadrul Directiei de Cultura din cadrul Primariei si multi beneficiari ai noului spatiu.

Directorul Centrului de Creatie Braila, doamna Maria Puscaciu, a declarat ca la inaugurare asteapta personalitati importante ale vietii brailene, printre care primarul Aurel Gabriel Simionescu, Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, consilieri judeteni si consilieri municipali.

La deschidere vor mai lua parte si elevi de la Liceul de Arta din Braila si o parte dintre coristele care activeaza in Corala Feminina “Camerata”, infiintata la initiativa Centrului in anul 1997.

Comentarii

comentariu

About the Author

-