Published On: joi, Noi 17th, 2011

Lucrarile de modernizare a orasului sunt in grafic

Share This
Tags

*PROMISIUNILE FACUTE PRIMARULUI BRAILEI SUNT RESPECTATE

Primarul Aurel Simionescu s-a declarat multumit de modul in care decurg lucrarile de modernizare, atat pe Calea Calarasilor si Bulevardul Dorobanti, cat si pe platoul din fata Primariei. Mai multe promisiuni facute edilului sef au fost indeplinite, acesta vrand ca pe platoul din fata Primariei sa fie turnat beton pana pe 22 decembrie. “Una dintre promisiuni a fost indeplinita si anume sa avem beton pe tot platoul, pentru ca va veni 22 decembrie, zi in care se depun coroane, am mai aranjat putin si crucea, pana cand va capata o alta forma”, a declarat primarul brailenilor.

Calea Calarasilor va capata si ea un alt aspect pana la sarbatorile de iarna, portiunea dintre Casa Agronomului si Mihai Bravu fiind asfaltata, dar nu finalizata si totodata vor fi deblocate intersectiile din Mihai Bravu si Tineretului pentru a mai imbunatatii circulatia rutiera. Fluidizarea traficului se va mai face si cand portiunea din Dorobanti, dintre Garii si Calea Galati va fi data spre folosire. “Mai am promisiunea ca pana in 10-15 decembrie ca si partea stanga din spre Casa Agronomului pana in Mihai Bravu, va fi cu un strat de asfalt, nu adusa la final, ca sa se poata lucra toata iarna, sa se vada eventual daca exista vreo problema. Sa deblocam si intersectia din Mihai Bravu si intersectia din Tineretului astfel incat fluxul de masini sa aiba diverse iesiri spre Dorobanti. De asemenea am promisiunea, dar lucram deocamdata pe o solutie tehnica, sa avem gata partea dreapta de Dorobanti de la Garii pana in Calea Galati, sa se poata circula pe ea, ramane intersectia din Garii unde avem ceva probleme”, a precizat la conferinta saptamanala de presa Aurel Simionescu.

Singura problema a autoritatilor brailene o reprezinta lucrarea de la Podul Brailita, unde momentan totul este stagnat din cauza unor probleme tehnice. “Avem o problema la podul de tramvai de la Brailita, o problema tehnica unde azi, ar trebui sa vina proiectantul si sa dea solutia respectiva si dupa aceea sa se lucreze, acolo avem o mica intarziere pentru ca s-au oprit ca sa vada care este solutia,” a declarat edilul Brailei.

Proiectul de modernizare este in grafic, vremea ajutand muncitorii sa lucreze pentru a nu depasi termenul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-